Ajankohtaista, uutiset ja tiedotteet

18.2.2019 Metsärannan ryynimakkara menestyi!

Metsärannan Ryynäri sai hienot pisteet makkaratestissä! Kaikki possutuotteemme ovat suomalaista possun lihaa ja Ryynärissä lihaa on 62% - harva on samalla tasolla. Tutustu tarkemmin:

http://www.makkara.info/aks3_uusimmat.php

13.2.2019 Satakunta

Metsärannan lenkit ja mutkat osallistuvat Satakunnan K-Supermarkettien keitto- ja pataruokateemaan torstaista alkaen 14-17.2.2019. Olemme Huittisissa (Lautturi), Säkylässä, Eurassa, Eurajoen portissa, Raumalla (Vesseli), Kokemäellä (Teljänportti), Harjavallassa (Mylly), Nakkilassa (Onnipekka), Ulvilassa (Hansa) sekä Porissa Antinkadulla, Kampuksessa ja Ruokaporissa.

Tuotteissamme käytetty possun ja peuran liha on aina Suomessa kasvanutta.

13.2.2019 Aukiolot

Myymälämme sekä lihan vastaanotto palvelee riista-ajan joka arkipäivä. Olemme 1.3.2019 asti avoinna ma-to klo 06-12 sekä pe klo 06-17. Muistathan soittaa ennen ruhon tuomista että ruhosi mahtuu kylmiöömme.

5.9.2018

Arvon metsästäjä! Ostamme valkohäntäpeuran ruhoja erityisesti Punkalaitumen, Sastamalan, Vesilahden, Urjalan, Humppilan, Alastaron ja Loimaan metsästäjiltä. Haluamme edistää peurakannan tasapainoa ja toivomme että mahdollisimman suuri määrä metsästysluvista käytetään.

10.8.2018 Tuotenimikemuutoksia

Käytämme jatkossa peura-sanaa riista-sanan sijaan tuotteissa joissa oleellinen osa on valkohäntäpeuran lihaa. Uudistetut nimikkeet ovat peuranakki (ex riistanakki), peurapätkä (riistapätkä), peuragrillipätkä (riistagrillipätkä), peurajahti (lihajahti) ja peuramutka (riistalenkki). Porsaanlihatuotteissa uusittu nimike on uunipalvi (uunikinkku).

7.8.2018 Uusia Metsäranta-tuotteita

Metsärannalta saat nyt kahta uutta peuratuotetta, peurakäristystä ja peurasalamia. Käytämme vain suomalaisen metsän valkohäntäpeuraa.

Peurakäristys on korkeatasoinen, 100% peuranlihaa sisältävä pakaste. 12-vuotiaskin osaa valmistaa käristyksestä terveellisen aterian! Peurasalami on 700g paketissa oleva kaupan leikkeleosaston tuote, 130g lihaa per 100g valmista salamia, rasvaa vain 9%!

27.7.2018 Metsärannan Kauppa Oy

Arvo Marttila ja Antti Laukkanen perustivat Metsärannan Kauppa Oy:n porsaan ja peuranlihatuotteiden myynti- ja kehitysyhtiöksi. Metsärannan porsaat ovat Metsärannan tilalla kasvaneita ja peurat lähiseudun metsistä. Yhtiön tavoitteena on erityisesti peuranlihatuotteiden kehittäminen ja peuranlihan kulutuksen lisääminen.